Nær dig selv

At nære dig selv og være nær dig selvHvis du er god til ovenstående, behøver du ikke læse videre, men hvis der er noget i dig der længes efter mere næring og nærvær med dig selv, eller du måske går og drømmer om at gøre noget godt for dig selv, men ikke lige får handlet på det, ja så kan dette måske være noget for dig. I vores travle hverdag glemmer vi ofte at vi må nære os selv og har måske tanken og intentionen, men på en eller anden vis kommer til at udsætte det og pludselig er det måske endda glemt. At nære dig selv er en måde at være nær dig selv, et rum hvor der gives plads til at mærke og reflektere over dig selv, dine ønsker og drømme for livet. Jo mere vi nærer os selv, jo større styrke står vi i livet med, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Hvad får jeg ud af det?

Dit ønske med forløbet sætter dagsordenen for, hvad du tager med fra dette forløb. Men den rejse vi begiver os ud på sammen, giver mulighed for at få en dybere forståelse af dig selv, dit nervesystem, din krop, dine følelser, og tanker samt din respons herpå og hvordan de indbyrdes påvirker netop dig. Vi har fokus på nuet og dermed sætter vi sammen et kærligt, ikke dømmende og nysgerrigt øje på hvordan og hvornår du kommer til at bruge for meget af din energi på noget væk fra dig selv.

Du vil kunne opnå en større bevidsthed om hvad dine behov og grænser er og blive bedre til at give dig selv omsorg uden at du svigter andre. Og du vil få mulighed for at skabe dig en lang række erfaringer og opnå en udvidet forståelse for hvad der nærer dig fysisk og mentalt.


Her skal du ikke præstere, men blot være, og der er ikke et rigtig eller forkert i noget af det vi skal. Vi er blot nysgerrige og undersøgende ind i hvad der nærer netop dig.


Hvad kan jeg forvente der sker når vi mødes?

Det kan jeg ikke give et tydeligt svar på, idet processerne stille vil vokse frem fra gang til gang, men jeg kan love dig at vi vil inddrage åndedrættet, restorative yoga øvelser, stilhed, kreative processer, meditation, musik, bevægelse og meget mere til at udforske hvad der nærer netop dig. Du vil kunne gå hjem med inspiration til faste rutiner der kan støtte næringen af og nærværet med dig selv. Og husk – vi er ikke sammen for at præstere, men for at være nysgerrige og udfolde nærende energi😊


Hvor mange er vi på et hold?
Vi vil være en lille gruppe på 4-6 deltagere der mødes én lørdag i hver måned, i alt 10 gange gennem 2024/2025 i tidsrummet 10-14 (se datoer længere nede). Når jeg kender holdet vil der blive oprettet en lukket Facebook side, hvor erfaringer og spørgsmål kan deles. Der er mulighed for oprettelse af et hverdagshold hvis interessen er der, blot skriv til mig hvis du er interesseret.


Hvor og hvornår?
Vi mødes her i klinikken, Estrupvej 61, 8543 Hornslet. Lørdage kl. 10-15, på følgende datoer: 16. marts 2024 - 13. april 2024 - 11. maj 2024 - 15. juni 2024 - Juli – sommerferie - 10. august 2024 - 7. september 2024 - 5. oktober 2024 - 2. november 2024 - 30. november 2024 og 4. januar 2025


Hvad koster det?
Prisen er 4995 kr. for hele forløbet. Der er to måder at betale på. Du kan enten betale det fulde beløb på én gang ELLER du kan betale per gang. Ved denne betalingsform laves en skriftlig aftale og der sendes faktura per gang. De der har tilmeldt sig inden prisreduktion opnår naturligvis samme pris :-)

I tilfælde af, at forløbet må aflyses, får du naturligvis dine penge tilbage.


Hvordan tilmelder jeg mig?

Skriv til mig på kontakt@dethelenderum.dk, og je gvil ringe dig op for en samtale om forløbet, så du er sikker på at det er noget for dig og jeg kan høre lidt om dig og dit ønske med forløbet.

Når du tilmelder dig, sender jeg straks en faktura og/eller en kontrakt og så snart jeg ser indbetaling er du garanteret plads på holdet.

Til dig der ønsker at dele betaling, sender jeg aftale til underskrivelse. Så snart jeg modtager den underskrevet, er du tilmeldt.

Du modtager naturligvis en bekræftelse på deltagelse sammen med lidt praktisk information.


Du er også velkommen til at ringe til mig på +45 23361994, både for tilmelding men også hvis du har spørgsmål til forløbet.